Meghívást kaptam és nagy örömmel vettem részt december 3-án a Jobb Velünk a Világ! gálaesten, mely a Nem Adom Fel Alapítvány, a Salva Vita Alapítvány és a Kézenfogva Alapítvány társszervezésében idén 6. alkalommal került megszervezésre.

A rendezvény célja, hogy a fogyatékossággal élő emberek integrációjára hívja fel a figyelmet, teszi ezt egyrészt felvonultatva olyan előadóművészeket, akik maguk is érintettek, másrészt díjazva olyan szervezeteket, személyeket, akik a megváltozott munkaképességű és fogyatékos személyek foglalkoztatása során példaértékű magatartást tanúsítottak, valamint tanúsítanak nap mint nap.

A gálaesten így felléptek többek között olyan tehetséges művészek, mint a Príma-díjas Parafónia zenekar, Ürmösné Fehér Nikolett zongoraművésznő és Ürmös László brácsaművész, a DuoNicole Együttes tagjai, Agárdi Szilvia énekesnő és Veréb Tamás, az Operett Színház énekese, a 2016-os Sztárban sztár nyertese, Barabás Lőrinc dzsessztrombitás és zeneszerző, Erdélyi Rolika Paraszupersztár, mesemondó művész, valamint Florent és Justin, a 2017-es France’s Got Talent tehetségkutató finalistái, a Cie Le Huit tánccsoport tagjai.

Idén is, ahogy a korábbi években is, nívós díjak kerültek kiosztásra. A Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés 10 éves fennállása alkalmából a díj adományozói úgy döntöttek, hogy az idei évben jubileumi díjakat osztanak ki: a Fogyatékosság-barát Munkahely Champion 2010-2019 díjat 5 olyan szervezet nyerte el, akik az elmúlt évtizedben a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása területén, illetve fogyatékos ügyfelek kiszolgálásában példaértékű hozzáállást tanúsítottak és élen járnak ezen a területen. A szervezetek mellett konkrét személyek is elismerésben részesültek: kiosztásra kerültek idén is a Munka-Társ és a Példakép díjak, azok elismerésére, akik vagy munkatársként segítették elő adott vállalatnál a sikeres foglalkoztatás megvalósítását, vagy megváltozott munkaképességű munkavállalóként teljesítettek saját munkájukban kiemelkedően.

Velük, veletek valóban sokkal-sokkal jobb ez a világ 🙂

Ha tetszett, miért ne lájkolnád?